Categories
Gryderetter HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød

krydderbøffer med tomatsauce

Meget nemt aftensmad.

Forberedelsestid: 10 min Madlavningstid: 35 min Serveringer: 4 personer

Ingredienser

 

400 g hakket oksekød

2 spsk persille, finthakket

  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • ½ løg, finthakket
    salt og peberolivenolie
    tomatsauce:
    1 dåse hakkede tomater
    ½ løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
    salt og peber
    ½ tsk tørret oregano
    ½ tsk tørret timian
  • olivenolie

Fremgangsmåde

 

Bland persille, løg, hvidløg og hakket oksekød sammen i en skål og krydder med salt og peber.
Form kødet til 4 bøffer.
Steg dem på en pande eller i ovnen ved 200 grader (varm luft) i cirka 25 minutter.

tomatsauce:
Svits løg og hvidløg i lidt olie.
Kom tomater og krydderie i gryden.
Kog saucen ved svag varme i 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Blend evt. saucen hvis du vil have en finere konsistens.

 

Tip: Pynt evt. med friske krydderurter

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *