Kylling i fad med porre og bacon

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Nem og lækker aftensmad med kylling, porre og bacon.

Opskriften er fra webopskrifter

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
30 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

8 skiver bacon (svin eller kalkun)

4 kyllingefileter

4 porre

5 dl mornaysauce

peber

 

Fremgangsmåde

Rul 2 skiver bacon om hver kyllingefilet.

Rens porre og skær dem i skiver.

Kom porre i et ovnfast fad.

Hæld saucen over og læg kyllingefileterne ovenpå.

Krydder med peber.

Bag fadet i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 30-35 minutter.

 

tip: servere fx ris, pasta eller kartofler og en salat

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *