Denne opskrift på kylling i karry med grønsager er fyldt med skønne grøntsager som hygger sig i den lækreste karrysovs.
Servere ris og en salat til retten.
Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 15 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser
1 løg
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 broccoli
2 spsk olie
2½ spsk karry
evt. både karry og karrypasta
2 kyllingefileter
2 fed hvidløg
2 dåser kokosmælk
1 terning hønsebouillon (kun terning)
saften af ½ citron
2 tsk sukker
salt og peber
pynt evt. med forårsløg
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg fint.
Skær gulerødder og Peberfrugt i tynde strimler.
Pluk broccolien i buketter.
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker.
Svits karry og løg i olie i et par minutter.
Brun kyllingekødet i gryden med karry og løg.
Tilsæt gulerødder og peberfrugt og lad det svitse med i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, hønsebouillon, citronsaft og sukker og lad retten simre i 10 minutter.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Kom broccolien i retten og lad dem simre i 5-10 minutter.
Pynt retten med forårsløg og kogte ris.
relaterede artikler:

