Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

kylling i karry med peberfrugt


Retten her er altid et hidt til aftensmaden, hvis der sidder børn ved bordet.
Denne opskrift vil med garanti blive en favorit hos de søde børn. Og faktisk med et par justeringer kan du gøre retten mere interessant og spændende. Sørg for, at der er masser af lækkerier, du kan servere til kylling i karry f.x et æble skåret i tern, en banan i skiver, en mango i tern, kokosmel,   rosiner, mango chutney og bredbladet persille.
s
om bonusinfo er retten fryseegnet.
Her får du en lækker opskrift på kylling i karry med peberfrugt.

Forberedelsestid: 8 min Madlavningstid: 30 min Serveringer: 4 personer

Ingredienser:

600 g kyllingebryster
2 løg
1 peberfrugt
olie til stegning
2-3 spsk karry efter smag
1 bouillonterning plus 5 dl vand
1 dl mælk
3 spsk hvedemel


Fremgangsmåde
Skær brysterne i tern.
Pil og hak løgene.
Rens peberfrugten og skær den i strimler.
Brun kødet i olie i en gryde.
Tag kødet op af gryden og Læg kødet på en tallerken.
Steg løg og peberfrugt i et par minutter.
Tilsæt karryen og lad det stege et øjeblik.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt bouillon og vand.
Bring det hele i kog og lad saucen koge ved svag varme.
Pisk mel og mælk sammen i en lille skål, og rør blandingen i saucen.
Lad saucen koge i 20 minutter og smag til med salt og karry.


Tip: Du kan evt. bruge de grøntsager du har lyst til, og du kan selvfølgelig droppe grøntsagerne men de giver lidt fylde til retten.

prøv også karrykylling i mikroovn

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *