Categories
fjerkræ HOVEDRETTER

Kyllingebøffer – En simpel opskrift på bøffer med hakket kylling

Her er en nem opskrift på bøffer af hakket kyllingekød

chokolademousse - en lækker og simpel opskrift

Kyllingebøffer er sunde bøffer, hvor man andvender hakkede kyllingekød. Bøfferne er meget lettere i konsistensen end de klassiske hakkebøffer, men du får masser af smag fra kyllingekødet. Kyllingebøffer kan serveres med hjemmelavet bådekartofler i ovn og dampet spidskål, men de er også rigtig gode i burgere eller i pitabrød.
Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid32 min
Ret: hovedretter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket kylling
  • 2 tsk salt
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 tsk tørret timian
  • 3 friskkværnet peber
  • olie og smør til fadet

Sådan gør du

  • Kom kødet i en skål og rør det sammen med salt.
  • Hak løg fint og kom det i skålen med kød.
  • Tilsæt æg, tørret timian og friskkværnet peber.
  • Ælt farsen godt sammen.
  • Form til 8 bøffer.
  • Steg bøfferne i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter.

Noter

Farsen kan være lidt klistret, men hvis du fugter hænderne med lidt vand er bøfferne nemmere at forme. Prøv også: ovnstegte hakkebøffer frikadeller med stuet blomkål sunde kødboller med masser af grønsager
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *