kyllingesalat med vindruer og æbler

No votes yet.
Please wait...

Salaten kan spises på rugbrød, i pitabrød eller som fyld i en halveret frisk peberfrugt eller i kålblade.

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

500 g tilberedt kyllingebryst
6 spsk mayonnaise

6 spsk a38 eller andet surmælksprodukt

1 æble

10 vindruer

et lille løg

2 tsk frisk persille

1 tsk karry

1 tsk paprika

½ peberfrugt

evt. stegt bacon

Fremgangsmåde

Skær alle ingredienserne i små stykker.
Rør de våde ingredienser sammen med krydderierne.

Smag til med salt og peber.

Vend grøntsagerne og kyllingen i, og rør godt rundt.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *