Så er det tid til at spise suppe og denne suppe er vores favorit lige nu.
Denne suppe smager dejligt og den giver masser af varme.
Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser:
1 butternut græskar
5 gulerødder
2 små løg
lidt frisk ingefær
2 fed hvidløg
skal fra en øko appelsin plus saften
1 tsk cayennepeber
2½ dl hvidvin (kan undlades)
1 terning bouillon
7 dl vand(9 dl hvis du ikke bruger hvidvin)
2 dl piskefløde
salt og peber
Fremgangsmåde
Udhul græskar og skær kødet i grove tern.
Skær også gulerødderne i grove tern.
Hak løgene groft.
Svits løgene i 2 minutter i en gryde sammen med appelsinskal, hvidløg og ingefær.
Kom grønsagerne i gryden og lad dem svitse i 1 minut.
Hæld bouillon, vand, appelsinsaft og vin i suppegryden.
Lad suppen koge i 15 minutter.
Hæld væsken gennem en sigte men gem den.
Blend grønsagerne og tilsæt piskefløde salt og peber.
Hæld væden tilbage i gryden og give suppen et opkog.
Smag til med salt og peber.
tip: Hvis du gerne vil have en mindre tyk suppe så skal du ikke tilsætte alt væden tilbage i gryden.
Prøv en af vores favoritsupper sød kartoffelsuppe
relaterede artikler:

