En lakserulle som vi alle kender den.
Fyldet består af flødeost, cremefraiche, purløg og peberfrugt.
Servere Lakserullen som en del af et brunchbord, frokost eller til forret.
Forberedelses tid: 5 min
Madlavnings tid: 30 min
Serveringer:
8 personer
Ingredienser:
2 pk røget laks
2 dl cremefraiche
1 pk naturel flødeost
3 peberfrugter
2 løg
1 bdt purløg
evt. 1 fed hvidløg
salt og peber
Fremgangsmåde
Læg lakseskiverne på et stykke bagepapir. De skal lægges så tæt på hinanden i en firkant.
Rør cremefraiche og smørosten i en skål.
Hak løg og purløg og bland det i cremefraicheblandingen.
Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær toppen af peberfrugterne af og fjern indmaden.
Læg peberfrugterne med hullet nedad på et stykke bagepapir.
Kom peberfrugterne i ovnen i cirka 25 minutter eller til skallen er sort.
Pil skallen af og mos peberfrugterne.
Bland peberfrugtmosen i cremefraicheblandingen.
Fordel blandingen på lakseskiverne.
Rul til en roulade (brug evt. bagepapiret til hjælp
Kom lakserullen i køleskabet og servere den efter 2 timer. Nu er den fast og klar til at skære ud.
prøv også lakserilette

