Året 2022 er begyndt, og jeg har en underlig følelse i kroppen. Et nyt år betyder nye drømme og mål, der skal opnås.
Madplanen har holdt juleferie. Jeg har spist julemad, nytårsmad og julefrokoster i store mængder.
Madplanen er tilbage med fornyet energi.
Jeg håber, at i alle er kommet godt ind i det nye år.
Mandag – der er stadigvæk et par kolde månedertilbage, derfor skal vi fylde os med lækre gryderetter og varme supper. Ugen starter med en lækker
Tirsdag – Rodfrugtlasagne
en sand smagsbombe af en lasagne, der er proppet med rodfrugter og grøntsager.
Onsdag – en krydret
Dahl er en super lækker ret med blandt andet linser.
Torsdag – Jeg bliver aldrig træt af denne
Derfor kommer den ofte på menuen, når jeg har en rest kylling eller kalkunkød fra dagen før.
Fredag – byg selv burgere
en god burgerbolle og saftige burgerbøffer, grønt salat, syltet rødløg og en god mayo, sådan kan jeg lide min burger. Opskriften på burgerbøffen finder du
Her
Lørdag – Oksesteg stegt som vildt
det var hovedretten nytårsaften. Tilbehøret var flødekartofler og denne
Waldorfsalat
Søndag – rester.
Ugens kage: Banankage med chokolade
Tilmeld dig en ugentlig madplan Her
følg gerne madsynet på

