Madplan uge 1

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Så er året 2020 slut, og de fleste kommer nok ikke til at savne året, Men et nyt kapitel og et nyt år er begyndt, og det betyder, at 2021 bliver et år vi husker for det positive. Vi håber og beder.

Madplanen har holdt en lille juleferie i det sidste par uger. Vi har spist masser af jule- nytårsmad, en lille jjulefrokost og masser af skønne rester. Men nu er vi tilbage og årets første madplan er tilgængelig.

Mandag – Der er et par måneder tilbage af vintertiden, og derfor skal vi lave masser af skønne gryderetter og supper der varmer. Ugen starter på bedste vis med en
Gulerod – porresuppe
En skøn cremet suppe da vi har tilsat pikantost i suppen. Nemt og lækkert.

Tirsdag – Græsk farsbrød med feta og oliven
Oliven kan selvfølgelig udelades men herhjemme er vi vilde med oliven. Til farsbrødet kan du servere en omgang
Tzatziki
og ovnstegte kartofler.

Onsdag – Rejesalat med mango og forårsløg
En lækker krydret rejesalat oven på et stykke godt brød
Fx det her lækre madbrød


Torsdag – Karrykylling med ananas
En anderledes variant af kylling i karry og retten bliver tilberedt i ovnen og det smagte dejligt. Vi er jo store fan af mad i fad.

Fredag – Kylling med kartofler i fad
Endnu en ret med alt i et fad.

Lørdag – Grydestegt okseborg
Okseborg er en billig udskæring og kødudskæringen bliver hurtig mør.

Søndag – Endnu en suppedag – Tomatsuppe med kalkun
3 retter med fjerkræ er måske for meget, men vi er vilde med dyrene. Men du kan nemt undlade kalkunkød.

Ugens lækkeri: Hjemmelavet romkugler

Tilmeld dig en ugentlig madplan

Se et billede af opskrifterne Her

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *