Madplan uge 10

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Så er vi klar med en madplan til uge 10. På trods af nedlukningen af landet, så synes vi at tiden er fløjet afsted. Lige i øjeblikket laver vi ikke ret meget mad, da vi har meget at se til. Vi er både blevet interviewet af Danmarks radio (p1 og det kan du høre i morgen) og radio glad. Derudover er vi i gang med at planlægge et par projekter.

Men I skal selvfølgelig ikke snydes for en madplan.

Mandag – Vi starter ugen med en omgang Spaghetti carbonara

Tirsdag – Grøntsagsfrikadeller
Serveres med ris og Dampet spidskål


Onsdag – vi havde et halvt spidskål tilbage så en lækker Spidskålssalat med appelsiner blev fremtryllet.
Noget godt kød passer perfekt til salaten. Du kan også lave en stor portion grøntsagsærter om mandagen og frys ned. Tag op og servere evt. til salaten.

Torsdag – Rødbedesæsonen er snart slut så torsdag bliver en syltedag. Vi skal blandt andet sylte
Syltede rødbeder
Syltede perleløg
Syltede rødløg
Og Hjemmelavet brombærmarmelade

Fredag – Burgere med paneret kylling
Kyllingebrysterne bliver vendt i blandt andet revet parmesanost og rasp. Fyldet består af syltede rødløg, agurkesalat, spidskål og salat.

Lørdag – Langtidsstegt oksetykkam
Lækker lørdagsmad.

Søndag – Pikant kylling i fad
Lækker kylling i fad med en lækker sauce med pikantost.

Ugens lækre bud: Arabiske Sesamsmåkager

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Følg madsynet på insta Her








Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *