Jeg er så klar med en madplan til uge 18 til dig. Den er fyldt med let og lækker forårsmad.
Velbekomme.
Mandag – Kyllingefrikasse
Ofte laver jeg denne frikasse med en hel kylling og frikassen simre i lang tid, men jeg har valgt at bruge et par kyllingebryster, som skal koges i 15 minutter. 15-20 minutter så er der aftensmad.
Tirsdag – jeg er vild med en god Pastasalat
med blandt andet agur, peberfrugt, oliven og fet.
Onsdag – Salsakylling
Alle ingredienserne kommes i et fad både kylling, revet ost, salsa, tortillachips og kidneybønner. En skøn ret som familien vil elske.
Jeg har tilsat kidneybønner for at tilføje lidt tekstur i retten.
Torsdag – One pot pasta bolognesse
for at prøve med noget nyt, så det hakkede oksekød blev erstattet af hakket kyllingekød.
Fredag – Pølse i fad med grøntsager
lækker pølseret som hele familien vil synes godt om.
Lørdag – Ovnbagt kartoffelmos
mosen blev serveret med en rest pølseret.
Søndag – Lækre grøntsagsdeller med ærter
serveres emd karofler og salat.
ugens lækre bud: Vandmelonsalat med feta og bær
Tilmeld dig en ugentlig madplan Her
Se et billede af opskrifterne Her

