Så er vi klar med madplanen for uge 20. Det er helt vildt at tænke på, at vi allerede er midt i maj og snart starter juni med forhåbentlig sommervejr.
Vi har brugt det meste af dagen på at forberede os til aftenens Arrangement Se Her
Det skal nok blive godt.
Vi har sendt en hel del madplaner ud til jer, og vi har brug for din mening. kan vi forbedre noget? savner du en ret der skal være en del af næste ugens madplan? Skriv gerne en kommentar nederst i kommentarfeltet.
Mandag – Vegetar bolognesse
Denne her vegetar bolognese er lavet med linser, gulerødder og selleri og den smager virkelig godt.
Tirsdag – Stegte auberginer med smørsteggte asparges og sød kartoffelbåde
Aubergineskiverne blev penslet med en krydderiblanding bestående af 2 spsk olivenolie, 1 tsk hvidløgspulver, 2 spsk soja, 1 spsk citronsaft og peber på begge sider. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys aubergineskiverne med havsalt og lad det trække i 10 minutter.
Steg dem i ovnen ved 250 grader i cirka 10 minutter. Drys med lidt mere havsalt. Auberginerne kan serveres som tilbehør men de er også gode i burger og i pitabrød.
Onsdag – Aftensmaden bestod af en lækker Smoothie med brombær og sojamælk
Torsdag – Kyllingebøffer
Servere en lækker Bulgursalat til bøfferne
Fredag – masser af bulgursalat tilbage fra gårddagens aftensmad. Salaten blev serveret med disse
Kyllingespyd med citron og oregano
Lørdag – baba ganoushe – arabisk auberginedip
et par fladbrød blev smurt med den lækre dip med masser af frisk grønt
Søndag – One pot pasta med bacon og broccoli
Ugens lækkeri: en lækker Bradepandekage med rabarber
Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

