Madplan uge 22

No votes yet.
Please wait...

Jeg er begejstret for at kunne dele min spændende crowdfunding-kampagne med jer. Som nogle af jer måske husker, har jeg altid haft en passion for madlavning og deling mine madoplevelser her på madsynet.dk. Men denne gang ønsker jeg at tage det til et helt nyt niveau, noget der vil udfordre normen og bryde grænserne for, hvad vi betragter som en og deling af mine madoplevelser her på madsynet.dk. Men denne gang ønsker jeg at tage det til et helt nyt niveau, noget der vil udfordre normen og bryde grænserne for, hvad vi betragter som en almindelig madoplevelse.

Mit nye koncept handler om at invitere familier og venner til at lave mad sammen med mig, men under helt særlige betingelser – madlavning i mørke. jeg vil gerne bekæmpe fordomme og give jer en uforglemmelig madoplevelse ud over det sædvanlige. Ved at fjerne vores synssans bliver vi tvunget til at stole på vores andre sanser og udforske madens smag, tekstur og aroma på en helt ny måde. Og samtidig ønsker jegogså at skabe større forståelse for mennesker med synshandicap.
For at gøre dette koncept til virkelighed har jeg brug for jeres støtte. Ved at købe en reward, enten et produkt eller en oplevelse, kan I bidrage til at realisere konceptet.Jeres støtte vil blive brugt til at dække de nødvendige udgifter.
Jeg vil opfordre jer til at dele kampagnen med jeres netværk og venner, så vi kan nå ud til så mange som muligt og skabe opmærksomhed omkring dette spændende projekt. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe en madoplevelse, der vil ændre vores syn på madlavning og fordomme.
Læs mere om kampagnen og støt projektet

Her

Er du på udkig efter en simpel og varieret madplan, der passer til dine smagsløg? Så er du kommet til det rigtige sted! Jeg har sammensat en madplan, der er fyldt med lækre retter. I denne madplan finder du vegetarisk og en kageopskrift.

Så hvis du er klar til en uge med enkle, smagfulde retter og søde fristelser, så følg med i denne madplan. Lad os tage en kulinarisk rejse sammen og opdage nye spændende smagsoplevelser!Mandag – Nudler med asiatiske kødboller

Serveres med ristet sesamfrø og et drys peanuts.

Tirsdag – Ugens kødfrie indslag bliver denne

Vegetarisk bolognese

Med linser. Serveres med friskrevet parmesan.

Onsdag – Ugens fisk bliver

Ovnbagt laks

Serveres med nye kartofler og dampet asparges.

Torsdag – Chili con carne med kylling

Serveres med ris

og guacamole


Fredag – Hjemmelavet pizza margherita

Du kan komme det fyld du foretrækker, men her er en klassisk pizzaopskrift.

Lørdag – Pasta med cremet karrydressing

En god sommerklassiker. Spis sprødstegt bacon til og måske et kyllingebryst.

Søndag – rester fra dagen før

Ugens tærte: Sommertærte med jordbær og mascarponecreme


Se et billede af opskrifterne Her

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *