Madplan uge 23

No votes yet.
Please wait...

For tiden er jeg midt i en hektisk periode, hvor jeg jonglerer mellem netværksmøder, udarbejdelse af foredragsmanuskripter og en hel masse andre ting.

Min crowdfunding kampagne er i fuld gang og mit mål er at opnå 3.000 kr. Jeg ønsker at skabe en fed oplevelse for familier og venner i deres bolig.

Mad i mørke er en anderledes og sjov oplevelse, hvor man spiser uden at have synssansen til rådighed. Tanken er at fordybe sig i andre sanser som smag, tekstur og duft for at skabe en intens og unik madoplevelse. Som person med nedsat syn har jeg altid været fascineret af, hvordan sanserne kan styrkes, når vi mister synssansen et kort øjeblik. Jeg ønsker at give deltagerne en mulighed for at oplev verden gennem mine øjne.
Men for at nå mit mål har jeg brug for jeres hjælp. Ved at deltage i min crowdfunding-kampagne kan I bidrage til at nå målet på 30.000 kr.Ethvert beløb, stort eller lille, vil gøre en forskel og bringe mig tættere på at opfylde drømmen om at arrangere mad i mørke.

Det er ikke kun en mulighed for at støtte mig, men også for at være en del af noget unikt og meningsfuldt.

Jeg vil være utrolig taknemmelig, hvis I vil tage et øjeblik og besøge min crowdfunding-side Her

Her kan I læse mere om begivenheden, bidrage med et beløb og følge med i, hvor langt vi er kommet med at nå vores mål.

Jeg vil gerne takke jer for jeres støtte, både økonomisk og ved at dele denne kampagne med jeres netværk. Sammen kan vi skabe en uforglemmelig madoplevelse og give deltagerne mulighed for at se verden på en ny og unik måde.

Og til ugens madplan. En madplan er en fantastisk måde at forberede sig på ugens måltider, og det kan give en følelse af ro og kontrol i en travl hverdag. Denne uge har jeg sammensat en spændende madplan med syv forskellige retter, der vil forkæle dine smagsløg og inspirere dig i køkkenet.

Det kan være en udfordring at komme på nye ideer til aftensmad hver dag, og derfor har jeg sørget for at lave en madplan med variation. Du vil finde alt fra nemme pastaretter, nudelret med kylling og spidskål og meget meget mere.

Husk, at denne madplan blot e tiltønkt som inspiration, og du er mere end velkommen til at tilpasse den efter dine præferencer.
Jeg håber, at denne madplan vil give dig ny inspiration og gøre det nemmere for dig at planlægge og nyde velsmagende måltider hele ugen igennem. Velbekomme.

Mandag – Squashfrikadeller

Den bedste opskrift på vegetariske frikadeller. De er saftige smagfulde og faste i konsistensen.
Servere med en sommersalat eller bulgursalat.

Tirsdag – Hakkebøffer på grillen

Du skan stege bøfferne på en pande, i ovnen eller i grillen. Hakkebøfferne serveres med salat

og

Bagte kartofler

Onsdag – Pasta med aubergine og soltørret tomater

Onsdag står den på en lækker vegetarisk pastaret, nemlig pasta med aubergine.

Torsdag – Nudler med kylling og spidskål

en lækker asiatisk inspireret ret med gulerødder, spidskål, hvidløg, ingefær og retten er smagt til med lime og soja.Retten kan spises, som den er, men du kan også lave ris til.

Fredag – kyllingelår som jeg marinerede i olivenolie, hvidløg, timian og honning og de blev stegt i ovnen på 175 grader i cirka 40 minutter. Serveres med

En lækker couscoussalat

Lørdag – Lækre kyllingenuggets

med

Sød kartoffelfritterSøndag – restedag, men jeg har tænkt mig at lave et par glas af den skønne

Mangochutney

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Følg gerne madsynet på Instagram

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *