madplan uge 24

No votes yet.
Please wait...

Det har været en travl uge for mig på grund af min crowd funding kampagne som har fyldt meget af min tid og energi. Men selvom det har været hektisk, går det godt, og jeg er utrolig begejstret for den støtte, jeg har modtaget fra jer. Det er fantastisk at opleve, hvordan folk har vist interesse og været villige til at støtte mit projekt. Jeg har ringet til mange , for at høre om de har lyst til at være en del af det, og responsen har været overvændende positiv. Det giver mig motivationen til at fortsætte og gøre mit bedste for at nå mit mål.

Jeg vil gerne takke jer for alle jeres støtte og opbakning. Det betyder meget for mig, og jeg sætter virkelig pris på det. Hvis i har lyst til at tage et kik på min crowdfunding kampagne og eventuelt støtte eller hjælpe med at sprede budskabet, vil jeg være utrolig taknemmelig Sammen kan vi virkelig gøre en forskel.

Find kampagnen HerMen nu handler det ikke om min kampagne men ugens madplan. Solen skinner og årstidens friske råvare er sprøngfyldt med smag og næring. Jeg har udvalgt en række opskrifter, der er nemme at tilberede og fyldt med smag og behag. Det er en fantastisk mulighed for at udforske nye ingredienser og skabe mindeværdige retter med dem, du holder af.

Jeg er sikker på, at I vil finde noget, der passer til enhver smag. Uanset om I er til grillet kød, friske salater er der noget for enhver smag i denne madplan.

Mine madplaner tilbyder varierende og velsmagende retter der er nemme at lave. Opskrifterne er simple at følge, så alle kan lave den. Uanset om du er ny i køkkenet eller en erfaren kok, vil du kunne tilberede  retterne uden problemer. En stor fordel ved mine madplaner er, at de hjælper med at undgå madspild. Jeg har sammensat opskrifterne på en måde, der udnytter ingredienserne optimalt og giver dig mulighed for at bruge rester i forskellige retter. På den måde kan du minimere spildet og spare både tid og penge. ♻️💰

Det bedste ved at tilmelde sig en madplan er, at det bliver nemt at planlægge dine måltider. Du får en klar struktur og vejledning til at tilberede sunde og velsmagende retter hver dag. Du behøver ikke bekymre dig om, hvad du skal lave til aftensmad eller bruge tid på at lede efter opskrifter. Madplanen giver dig alt, du skal bruge for at lave nemme og lækre måltider. 📅🥗Mandag – Avocadosalat med peberfrugt

En lækker salat, som kan nydes alene eller til en lækker bøf.

Tirsdag – Laksemousse

Serveres med ristet rugbrød og et drys frisk dild og grønt.

Onsdag – Denne her

Pastasalat med grønsager

er en favorit herhjemme. Jeg spiser ofte salaten som kødfri hovedret, gerne me et hvidløgsbrød til.

Men pastasalaten er også god som tilbehør til stegt kylling, laks eller lignende. Og du kan også tilsætte kylling eller bacon til salaten.

Torsdag – Cacio e pepe

Nem pastaret der tager 15 minutter at lave.

Fredag – lækre tortillas med oksekødsfyld og

Guacamole

Lørdag – Kyllingespyd

Serveres med en bulgur eller kartoffelsalat.

Søndag – resterne fra dagen før.

Ugens lækkeri: Nem smoothie med jordbær og banan

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskrifterne Her

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *