Så er det blevet september. En måned, der er flydt med lækre råvarer og forhåbentlig lidt sol og varme.
i madplanen kan du finde råvarer som er i sæson.
Velbekomme
Mandag – Græskarsuppe
Ideer til toppings: Sprødstegt bacontern, ristede græskarkerner, ristet rugbrød og små æbletern vendt med lidt citronsaft.
Suppen er ret krydret, men ikke spor stærk. Er du ikke til krydret mad kan du justere selv på krydderierne.
Tirsdag – Boller i karry
med ris. En af livretterne hos de fleste hjem med børn.
Onsdag – Vegetarlasagne
Onsdag er kødfri dag og derfor skal I have en lækker lasagne fyldt med grøntsager.
Torsdag – Hakkebøf med bløde løg og brun sovs
Endnu en klassisk ret fra det danske køkken. Hakkebøfferne bliver brunet, løg og sovs bliver tilberedt i samme gryde, og afslutningsvis bliver alle elementerne tilberedt i samme fad i ovnen.
Fredag – Lækre kartoffelrøsti i ovn
De er virkelig gode og nydes for sig selv, med en grøn salat og grillet asparges. Du kan også servere dem som tilbehør til retter med kød.
Lørdag – Lørdag skal vi have Helstegt kylling
Serveres med en grøn salat.
Søndag – Fryseren skal fyldes med lækre sager til madpakken, og jeg har planer om at bage de her lækre
De er super lækre og nemt kan fryses.
Ugens kage: Lækre Cookies med citron og chokolade
Tilmeld dig en ugentlig madplan Her
Følg gerne madsynet på Instagram

