Så nået nåede vi årets sidste madplan. Madplanen holder juleferie i uge 51 og 52. Jeg synes, at det ikke kan betale sig at lave en madplan for de dage vi ikke holder jul.
De fleste familier har hygger sig med de velkendte traditioner dagene efter d. 24 december og op til nytår.
rigtig glædelig jul til alle jer, der bruger mine madplaner.
Jeg vender stærkt tilbage 1. januar.
Mandag – vi starter ugen med
Denne suppe med Jordskokker gulerødder og selleri
En nem og lækker grøntsagssuppe der varmer. Jeg servere ofte en form for madbrød til suppen.
Tirsdag – Fisk i fad med selleri og gulerødder
Tirsdag er fiskedag, og menuen i dag er en lækker fisk i fad med selleri og gulerødder. Du kan bruge brosme, torsk eller kuller og de grøntsager du har til retten.
Onsdag – Hjemmelavet falafler
Er altid et hit her i huset. Jeg servere pitabrød, salat, tomater og agurk, creme fraiche og chiliolie.
Torsdag – Kyllingebryst med grønt salat
nem aftensmad. servere kartofler eller ovnbagte grøntsager til kyllingbrysterne.
Fredag – Sandwich med and og syltede rødløg
Virkelig lækker sandwich med andebryst og syltede rødløg
Lørdag – Boller i karry i ovn
Utrolig nem opskrift på boller i karry i ovn, hvor alle ingredienserne bliver tilberedt i samme fad.
Søndag – rester
Ugens dessert: Klassisk opskrift på Risalamande

