Denne mexicanske gryderet er fyldt med kylling, kidneybønner, tomat, løg hvidløg og ris. Og så har vi toppet retten med forårsløg og avocado.
forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olie
600 g kyllingebryst
1 rød peberfrugt
2 dl ris
4 dl hønsebouillon
1 dåse kidneybønner
1 dåse hakkede tomater
2 dl majs
1 tsk spidskommen
1 tsk chilipulver
salt og peber
Topping:
2 avocadoer
1 bdt forårsløg
lidt limesaft
100 g revet ost
cremefraiche
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg fint og svits det i olien i et par minutter.
Skær kyllingen i mundrette stykker og Kom dem i gryden. Lad dem svitse med i et par minutter.
Skær peberfrugten i små tern , og kom dem i gryden sammen med risene. Rør rundt og tilsæt bouillon.
Hæld væden fra bønnerne og Kom bønnerne sammen med de hakkede tomater og majs i gryden.
Tilsæt krydderierne og lad retten simre under låg i cirka 15 minutter eller til risene er færdige.
Topping:
Skær avocadoerne over og fjern stenene. Tag frugtkødet ud med en ske og skær det i tern. Pres lidt limesaft henover. Hak forårsløg fint.
Smag retten til med salt, peber og evt. med andre krydderier. top med avocado, forårsløg og ost.
Disse opskrifter kan gøre dig sulten
mexicansk kylling i tortillas
kylling tilberedt i ovnen med salsa, chips og masser af ost
en hel klassisk opskrift på chili con carne med mørk chokolade
relaterede artikler:

