mexicansk kylling

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

 

Nem og lækker mexicansk kylling med ris og en krydderet sovs Og naturligvis masser af cheddarost.

 

Forberedelses tid:
10 min Madlavnings tid:
40 min Serveringer:
4 personer

 

Ingredienser:

1 dåse kidneybønner
2 dl ris
2 dl majs
2 dl salsa
4 dl hønsebouillon
1 tsk chilipulver
1 spsk stødt koriander eller spidskommen
400 g kyllingebryster
100 g revet cheddarost
1 bdt forårsløg

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Hæld væden fra bønnerne og kom dem i et ovnfast fad.
Bland ris, majs, salsa, bouillon, chili og koriander/spidskommen sammen med bønnerne.
Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker.
Fordel kødet ovenpå blandingen i fadet. Tryk dem lidt ned i blandingen, så man kun kan se toppen af dem.
Dæk fadet til med sølvpapir og bag det i ovnen i cirka 35 minutter.
Tag fadet ud af ovnen og fjern sølvpapiret.
Drys revet cheddar over retten.
Sæt fadet tilbage i ovnen og bag i yderligere 5 minutter eller indtil osten er smeltet.
Skyl forårsløgene og skær dem i skiver.

 

tip: serverer mexicansk kylling med gurkamole, eller en salsa. Den kan også bruges som fyld i tortillas.

 

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *