Muslibarer på to måder
En hjemmelavet myslibar er den lækreste snack efter vores mening. Forkæl familien med en hjemmelavet Muslibar som en eftermiddagssnack.
De er også rigtige gode i madpakken.
Her får du 2 opskrifter på 2 varianter, men hvor grunddejen er den samme.
Antal: 10 stk
Ingredienser
- 100 g smør
- 80 g farin
- 1 spsk sirup eller honning
- 250 g havregryn
- 150 g mørk chokolade
- 2 dl kokosmel evt. 1 banan
Sådan gør du
- Grunddej: smelt Smør, farin sirup eller honning i en lille gryde ved svag varme.
- Hæld havregryn i en skål og rør smørblandingen i.
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Beklæd en bradepande med et stykke bagepapir og fordel dejen i formen.
- Bag dejen i ovnen 20-25 minutter.
- Lad dejen køle af.
- Skær dejen ud i passende stykker
- muslibare med chokolade og kokos: Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
- Dyp muslibarene i chokoladen og drys med kokosmel.
- muslibar med banan: Mos bananen og rør den i grunddejen før den bages.
Noter
relaterede artikler:
Brownie med karamel af kondenseret mælk
Nem opskrift på jordbærlagkage med flødeskum og creme
Nem kage med frosne blåbær
Havregrynspandekager - perfekt til brunch eller morgenmad
Verdens bedste madbrød der ikke skal æltes
Nem jordbærmousse uden husblas
Brownie med bønner, kakao og dadler
påskeæg med marcipan og appelsin
Cremeboller ala Chokoladeboller
Sunde og sprøde æblechips

