Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

Muslibarer på to måder

Få en grundopskrift på hjemmelavet muslibare og variere fyldet efter smag.

Muslibarer på to måder

En hjemmelavet myslibar er den lækreste snack efter vores mening. Forkæl familien med en hjemmelavet Muslibar som en eftermiddagssnack. De er også rigtige gode i madpakken. Her får du 2 opskrifter på 2 varianter, men hvor grunddejen er den samme.
Forb. tid10 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid40 min
Keyword: chokolade, sunde snacks
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 80 g farin
  • 1 spsk sirup eller honning
  • 250 g havregryn
  • 150 g mørk chokolade
  • 2 dl kokosmel evt. 1 banan

Sådan gør du

  • Grunddej: smelt Smør, farin sirup eller honning i en lille gryde ved svag varme.
  • Hæld havregryn i en skål og rør smørblandingen i.
  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Beklæd en bradepande med et stykke bagepapir og fordel dejen i formen.
  • Bag dejen i ovnen 20-25 minutter.
  • Lad dejen køle af.
  • Skær dejen ud i passende stykker
  • muslibare med chokolade og kokos: Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
  • Dyp muslibarene i chokoladen og drys med kokosmel.
  • muslibar med banan: Mos bananen og rør den i grunddejen før den bages.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *