Nem jordbærmousse uden husblas

No votes yet.
Please wait...

Nem jordbærmousse uden husblas

Her er opskriften på den bedste jordbærmousse der er lavet uden husblas. Den er virkelig cremet og smager vanvittig godt.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid50 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g friske eller frosne jordbær
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk vand
  • lidt revet appelsinskal
  • 4 past æggeblommer, past
  • 3 spsk flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 dl piskefløde

Sådan gør du

  • Vask jordbærrene og fjern blomsterne.
  • Skær bærrene i mindre stykker og kom dem op i en gryde.
  • Tilsæt vand, sukker og vaniljesukker.
  • Kog kompotten på middel varme.
  • Riv lidt appelsinskal.
  • Lad Kompoten køle af. Den skal være hel kold.
  • Pisk æggeblommerne, vaniljesukker og flormelis luftigt.
  • Pisk fløden til skum.
  • Vend kompot, æggemassen og flødeskum forsigtigt sammen. Kom 1 spsk kompot i hvert portionsglas. Det er vigtigt at du vender det hele forsigtigt sammen du kan risikere at du slår alt luften ud af din jordbærmousse.
  • Fyld glassene næsten op med jordbærmousse og slut af med et par friske jordbær på toppen.
  • Sæt jordbærmoussen på køl i et par timer gerne mere.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

vurdere opskriften