Nem kage med frosne blåbær
Kagen er meget nem at bage og så kan den nydes med en kop kaffe eller spis lidt flødeskum eller cremefraiche til.
Til denne kage har vi andvendt frosne blåbær men friske blåbær kan også bruges.
Antal: 8 personer
Ingredienser
- 175 g sukker
- 175 g blødt smør
- 4 æg
- 200 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 3 tsk vaniljesukker
- 250 g frosne blåbær
Sådan gør du
- Rør sukker og smør sammen i en skål.
- Tilsæt æggene et ad gangen og pisk blandingen sammen.
- Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sammen i en anden skål og vend det godt.
- Vend melblandingen i dejen.
- Beklæd et ovnfast fad eller en bradepande med bagepapir og så hæld kagen i.
- Fordel de frosne blåbær ovenpå kagen og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i cirka 40 minutter.
Noter
Prik den færdigbagte kag med en smørkniv eller en kødnål for at tjekke at kagen er gennembagt.
Prøv også:
blåbærmuffins
blåbærmuffins
relaterede artikler:
Havregrynspandekager - perfekt til brunch eller morgenmad
Verdens bedste madbrød der ikke skal æltes
Nem jordbærmousse uden husblas
Brownie med bønner, kakao og dadler
påskeæg med marcipan og appelsin
Hjemmelavede bananchips - en nem og lækker opskrift på en sund snack
Hjemmelavede p-tærter - virkelig nem opskrift
Julekrydret chokoladekugler
Sund banankage - sund kage uden sukker og mel
oreokugler - 3 ingredienser så har du en himmelsk mundfuld


Rigtig god kage, som sagtens kan tåle en lille klat creme fraiche som tilbehør. Nem at lave
Hej Maria 1000 tak for din kommentar og skønt at du kan lide kagen.