Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

Nem kage med frosne blåbær

Udskriv
5 fra 1 stemme

Nem kage med frosne blåbær

Kagen er meget nem at bage og så kan den nydes med en kop kaffe eller spis lidt flødeskum eller cremefraiche til. Til denne kage har vi andvendt frosne blåbær men friske blåbær kan også bruges.
Forb. tid5 min
Tilb. tid40 min
Samlet tid50 min
Antal: 8 personer

Ingredienser

  • 175 g sukker
  • 175 g blødt smør
  • 4 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 250 g frosne blåbær

Sådan gør du

  • Rør sukker og smør sammen i en skål.
  • Tilsæt æggene et ad gangen og pisk blandingen sammen.
  • Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sammen i en anden skål og vend det godt.
  • Vend melblandingen i dejen.
  • Beklæd et ovnfast fad eller en bradepande med bagepapir og så hæld kagen i.
  • Fordel de frosne blåbær ovenpå kagen og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i cirka 40 minutter.

Noter

Prik den færdigbagte kag med en smørkniv eller en kødnål for at tjekke at kagen er gennembagt.
Prøv også:
blåbærmuffins
Facebook
Facebook

2 replies on “Nem kage med frosne blåbær”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *