Nem opskrift på jordbærlagkage med flødeskum og creme

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Nem opskrift på jordbærlagkage med flødeskum og creme

Vi elsker jordbærlagkage, og det får mig altid til at tænke på alle de fødselsdage jeg har været med til. Men også på sommer og solskind. Her har du vores opskrift på en klassisk jordbærlagkage, som lægges sammen med en kagecreme, flødeskum og masser af friske jordbær.
Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid1 t
Ret: Dessert
Køkken: danmark
Antal: 8 personer

Ingredienser

  • 3 lagkagebunde
  • 300 g kagecreme (3 breve færdig kagecreme)
  • 400 g jordbær
  • 7 dl piskefløde
  • 200 g flormelis
  • 30 g kakao
  • lidt kogende vand

Sådan gør du

  • Lav først kagecremen.
  • Skyl og nip jordbær.
  • Skær jordbærrene i tynde skiver.
  • Pisk fløden til skum.
  • Læg en lagkagebund på et lagkagefad og fordel cremen ovenpå.
  • Læg dernæst et lag jordbær, og fordel bærrene godt.
  • Læg dernæst den næste lagkagebund og tryk den lidt ned.
  • Smør et godt lag flødeskum på, og kom dernæst et lag jordbærskiver.
  • Kom til sidst den sidste lagkagebund og tryk den forsigtigt ned.
  • Rør glasuren sammen af kakao, flormelis og en smule kogende vand.
  • Fordel glasuren på din lagkage.
  • Stil kagen på køl til glasuren stivner.
  • Pynt kagen med flødeskum og kom et jordbær på midten af lagkagen.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *