nem spaghetti med kødboller i ovn

No votes yet.
Please wait...

Nem ret med spaghetti og kødboller i ovn. Det smarte med denne ret er at man kommer det hele i et fad og så får man et herligt måltid.

prøv også vores opskrift på verdens bedste opskrift på spaghetti med kødboller

verdens nemmeste opskrift på spaghetti med kødboller

Forberedelses tid:
30 min
Madlavnings tid:
30 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

500 g hakket oksekød
1 løg

2 fed hvidløg

1 spsk salt

peber

1 æg

2 spsk rasp

250 g spaghetti

et stort glas pastasovs cirka 400 g

4 dl vand

2 tsk tørret basilikum

2 tsk tørret rosmarin

80 g revet ost

Fremgangsmåde

Kom kødet i en skål.

Pil og hak løg og hvidløg og rør det sammen med kødet.

Tilsæt salt, peber, æg og rasp i og rør til du har en lækker fars.

Lad farsen hvile i køleskabet i 15-30 minutter.

Knæk spaghetti over og kom det i et  stort fad.

Hæld pastasaucen over.

Hæld vand og krydderier i det tomme pastasauce glas.

Sæt låg på og ryst det.

Hæld vandet og krydderierne over spaghettien.

Rør lidt i sovsen så den er fordelt på spaghettien.

Form farsen til kødboller og plaser dem ovenpå tomatsovsen.

Læg stanniol over fadet og bag det i 30 minutterved 200 grader.

Fjern stanniol og drys osten på toppen.

Bag retten i yderligere i 10 minutter.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *