Nem ret med spaghetti og kødboller i ovn. Det smarte med denne ret er at man kommer det hele i et fad og så får man et herligt måltid.
prøv også vores opskrift på verdens bedste opskrift på spaghetti med kødboller
Forberedelses tid:
30 min
Madlavnings tid:
30 min Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk salt
peber
1 æg
2 spsk rasp
250 g spaghetti
et stort glas pastasovs cirka 400 g
4 dl vand
2 tsk tørret basilikum
2 tsk tørret rosmarin
80 g revet ost
Fremgangsmåde
Kom kødet i en skål.
Pil og hak løg og hvidløg og rør det sammen med kødet.
Tilsæt salt, peber, æg og rasp i og rør til du har en lækker fars.
Lad farsen hvile i køleskabet i 15-30 minutter.
Knæk spaghetti over og kom det i et stort fad.
Hæld pastasaucen over.
Hæld vand og krydderier i det tomme pastasauce glas.
Sæt låg på og ryst det.
Hæld vandet og krydderierne over spaghettien.
Rør lidt i sovsen så den er fordelt på spaghettien.
Form farsen til kødboller og plaser dem ovenpå tomatsovsen.
Læg stanniol over fadet og bag det i 30 minutterved 200 grader.
Fjern stanniol og drys osten på toppen.
Bag retten i yderligere i 10 minutter.
Error: No feed found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.
relaterede artikler:

