Fantastisk god ret med nudler, oksekød, grønsager og kokosmælk, som gør retten dejlig cremet. Nuddelretten er meget nem at lave, fordi alt bliver tilberedt i den samme wok eller gryde.
Forberedelses tid:
20 min
Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
1 spsk olie
500 g hakket oksekød
3 fed hvidløg
1 bdt forårsløg
3 gulerødder
2 peberfrugter
2 1/2 spsk karrypasta
1 dåse kokosmælk
9 dl vand plus 2 terninger oksebouillon
½ tsk sukker
1 1/2 tsk soja
saft af 1 limefrugt
peber
250 g æg eller fuldkornsnudler
tilbehør: forårsløg, limefrugt og koriander
Fremgangsmåde
Pil hvidløg og hak det fint.
Skyl forårsløg og hak det fint.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Peberfrugterne skal skæres i strimler.
Varm olien op i en wok eller i en gryde og brun oksekødet.
Tilsæt karrypasta og grønsagerne og lad det stege med i 3-4 minutter.
Tilsæt kokosmælk, oksebouillon, sukker, soja og limesaft, og kog blandingen op.
Smag til med salt og peber.
Kom nudlerne i gryden og kog dem i 5-8 minutter til til de er helt møre.
Rør rundt i gryden et par gange undervejs så nudlerne hele tiden er dækket af sovs.
Servere nuddelretten med forårsløg, limefrugt og frisk koriander
relaterede artikler:

