Categories
Gryderetter HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød

nudelret med oksekød og kokosmælk

 

Fantastisk god ret med nudler, oksekød, grønsager og kokosmælk, som gør retten dejlig cremet. Nuddelretten er meget nem at lave, fordi alt bliver tilberedt i den samme wok eller gryde.

 

Forberedelses tid:
20 min
Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

1 spsk olie
500 g hakket oksekød

3 fed hvidløg

1 bdt forårsløg

3 gulerødder

2 peberfrugter

2 1/2 spsk karrypasta

1 dåse kokosmælk

9 dl vand plus 2 terninger oksebouillon

½ tsk sukker

1 1/2 tsk soja

saft af 1 limefrugt

peber

250 g æg eller fuldkornsnudler

tilbehør: forårsløg, limefrugt og koriander

Fremgangsmåde

Pil hvidløg og hak det fint.

Skyl forårsløg og hak det fint.

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.

Peberfrugterne skal skæres i strimler.

Varm olien op i en wok eller i en gryde og brun oksekødet.

Tilsæt karrypasta og grønsagerne og lad det stege med i 3-4 minutter.

Tilsæt kokosmælk, oksebouillon, sukker, soja og limesaft, og kog blandingen op.

Smag til med salt og peber.

Kom nudlerne i gryden og kog dem i 5-8 minutter til til de er helt møre.

Rør rundt i gryden et par gange undervejs så nudlerne hele tiden er dækket af sovs.

Servere nuddelretten med forårsløg, limefrugt og frisk koriander

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *