Categories
Brød og boller

olivenboller

Lækre boller som kan nydes om morgenen, til suppen osv.
Bollerne er inspirerede af støvlelandet.

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
15 min

Serveringer:
8 boller

Ingredienser:

50 g gær
2½ dl lunkent vand
½ dl olivenolie
50 g oliven uden sten
8-9 dl hvedemel
salt, rosmarin og oregano

Fremgangsmåde

Rør gæren i det lunkne vand.
Tilsæt olie, oliven og mel.
Ælt dejen.

Kom evt. lidt olivenolie på hænderne. Dejen skal være lidt klistret.
Lad dejen hæve i 35 minutter.
Læg dejen på et meldrysset bor og  ælt godt igennem.
Form dejen til boller.
Læg bollerne på en bradepande beklædt med bagepapir.
Lav nogen små huller med fingrene i bollerne.
Pensl bollerne med olie og drys med salt og krydderier.
Lad bollerne yderligere hæve i 15 minutter.
Bag bollerne ved 225 grader i cirka 15 minutter.



This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *