Categories
Gryderetter HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød

one pot pasta med kødsovs


Pasta med kødsovs er en ret der er virkelig populært både hos børn og voksne. Og her  på Østerbro er retten også ret populær.
Vi har givet den klassiske ret et lille twist. Det fantastiske ved vores opskrift er at både pasta og kødsovs er i samme gryde, det er også det man kalder for one-pot-pasta. Det er ret nemt og genialt. Du koger pastaen ned i kødsovsen og når pastaen er færdigkokt så er der mad.

Forberedelsestid: 15 min
Madlavningstid: 15 min
Serveringer: 4 personer

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
2 dåser hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
4 dl vand plus 1 bouillonterning
1 spsk tørret oregano
1 spsk tørret timian
tørret basilikum efter smag
250 g tørret pasta
50 g revet parmesan
Salt og peber

Fremgangsmåde

Hak løg, hvidløg og svits det i 3 minutter.
Brun kødet i cirka 4 minutter.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, vand, bouillonterning, oregano, timian og basilikum.
Krydr kødsovsen med salt og peber.
Tilsæt pastaen og lad retten simre i cirka 15 minutter, eller indtil pastaen er kokt.
Tilsæt den revne parmesan og rør rundt.
Smag retten til med krydderier, salt og peber.
Servere evt. friskrevet parmesan og mozzarella ved siden af.

prøv også
one pot med kylling, bacon og fløde

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *