Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

One pot pasta med kylling, bacon og fløde

Har du hørt om konceptet one pot pasta? Det er meget enkelt. Alt i en gryde, og så er der mad. Fordelen ved one pot pasta er, at alle ingredienserne tager smag fra hinanden.

Virkelig lækker one pot pasta, der både  indeholder kylling, bacon og  cremet sovs lavet på fløde.
Retten kan hurtig bikses sammen, og den er nem at lave.

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 4 personer

Ingredienser:

125 g bacon
400 g kyllingebryst
lidt smør til stegning
1 l vand plus 2 terninger hønsebouillon
3 dl piskefløde
500 g pasta
50 g revet parmesanost
salt og peber
250 g cherrytomater
frisk persille
Fremgangsmåde
Steg bacon sprødt i en gryde. Hvis du gerne vil bevare sprødheden i baconen, kan du tage det op og lægge det til side.
Skær kyllingen i mundrette stykker, og brun det hurtigt af i baconfedtet og lidt smør.
Kom bouillon i gryden, og tilsæt piskefløde.
Bring det i kog, og tilsæt pastaen. Lad den koge i cirka 15 minutter.

Tilsæt parmesan, og smag til med salt og peber.
Halver cherrytomaterne, og kom dem på toppen af pastaretten. Top af med friskhakkede persille og evt. sprød bacon.

 

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *