one pot risret med karry og hakket oksekød

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Hvis aftensmaden skal være nem, er denne risret det perfekte valg. Risene bliver tilberedt sammen med de øvrige ingredienser, så de får masser af smag og  kokosmælken gør retten dejlig cremet.


Forberedelsestid: 5 min
Madlavningstid: 30 min
Serveringer: 3 personer

Ingredienser
1 løg
3 fed hvidløg
400 g gulerødder
2 spsk olie
400 g hakket oksekød
1 1-2 spsk karry
1 dåse kokosmælk
4 dl oksebouillon
salt peber
3 dl ris
100 g ærter

Fremgangsmåde

Pil løg og hvidløg og hak det fint.
Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bidder.
Varm olien op i en gryde eller en stor pande og svits løg og hvidløg ved middel varme, til løgene er klare.
Brun kødet.
Tilsæt karry og lad det svitse med i et par minutter.
Tilsæt gulerødder, kokosmælk oksebouillon og krydder godt med salt og peber.
Skyl risene i koldt vand og tilsæt dem til retten.
Rør godt rundt og lad det simre i 15 minutter.
Rør rundt flere gange undervejs.
Tilsæt  ærterne i og lad risretten simre i yderligere 5 minutter, til risene er færdigkogte og ærterne er varme.

tjek også one pot med kylling bacon og fløde

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *