Madsynet

View Original

Karrysalat med æble - oplagt valg til påskemiddagen

Virkelig god karrysalat med blandt andet finthakket æble, æg, cornichoner, som giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige.

  • 2 æg

  • et glas cornichoner

  • et lille lø

  • 1 æble

  • 1½ dl mayonnaise

  • 3 dl cremefraiche

  • ½ bdt purløg (kan udelades)

  • 4 tsk karry

  • eventuelt lidt gurkemeje (For at gøre salaten mere gul)

  1. Kog æggene og lad dem køle lidt af.

  2. Hak cornichoner, løg og æble fint. Hvis du laver karrysalaten dagen i forvejen, kan du eventuelt vente med at hakke æblerne før serveringen og komme dem i. Salaten vil holde sig frisk i længere tid.

  3. Pil æggene og hak dem fint.

  4. Bland de hakkede ingredienser sammen med mayonnaise, cremefraiche og eventuelt hakket purløg.

  5. Smag til med salt og peber.