Madsynet

View Original

Lækre kebabspyd

Kebabspyd har vi alle sammen et forhold til. De er nemme at lave, og så smager de fantastisk godt.

Til kebabspyd kan du servere en lækker Bulgursalat eller en skøn Kartoffelsalat med bagte kartofler

Lækre kebabspyd

  • 500 g hakket oksekød

  • 2 æg

  • ½ tsk. salt

  • lidt peber

  • 2 spsk. hvedemel eller rasp

  • 1 tsk. spidskommen

  • 1 tsk. stødt koriander

  • 1 tsk. paprika

  • en knsp. kanel

  • 2-3 fed presset hvidløg

  • 1 håndfuld persille

  • 9 træspyd

  • olie til stegning

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og ælt det hele godt sammen.

  2. Form farsen til kødboller i en aflang form (til tykke pølser) og pres et spyd gennem pølserne.

  3. Smør et ovnfast fad med olivenolie og kom kebabspydende i fadet.

  4. Steg de lækre spyd ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.