Categories
HOVEDRETTER

Butterchicken

Har du besøgt utallige mange indiske restauranter, og du har altid tænkt over hvad opskriften er på butterchicken? Her har du vores version af den klassiske ret fra det indiske køkken. Lav den selv og prøv at samligne den med dem du køber. Som bonusinfo kan retten fryses ned. Forberedelsestid: 4 timer og15 min Madlavningstid: 40 […]

Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

Brownies

  Forberedelses tid: 20 min Madlavnings tid: 35 min Serveringer: 11 personer Ingredienser 200 gram  hakket mørk chokolade 225 gram smør 3 spsk kogende vand 225 gram sukker 3 æg 75 gram mel 0,5 tsk bagepulver Fremgangsmåde Smelt smør og chokolade i mikroovnen eller i et vandbad og rør godt. Tilsæt det kogende vand og […]

Banankage med chokoladestykker

Categories
HOVEDRETTER

Grøntsagslasagne

Spis retten med god samvittighed. Forberedelses tid: 10 min Madlavnings tid: cirka 45 min Serveringer: 4 personer Ingredienser 1 squash skåret i skiver 2 peberfrugter skåret i strimler 2 store gulerødder skåret i tynde skiver eller i små tern revet ost lasagneplader 1 spsk olivenolie 2 finhakket løg 3 fed knust hvidløg 2 dåser hakkede […]