Pikant kylling i fad - aftensmad på 30 minutter
Jeg elsker at lave mad med de grøntsager, jeg har i køleskabet. Det er en fantastisk måde at få brugt resterne på og skabe nye, lækre retter. En af mine favoritter er pikant kylling i fad med grøntsager. Det er en børnevenlig ret, som smager skønt og er super nem at lave.
Pikant kylling i fad er en ret, der passer sig selv i ovnen. Det betyder, at du kan bruge tiden på noget andet, mens maden tilberedes i ovnen.
Pikant kylling i fad er en af de opskrifter, der aldrig skuffer. Den er nem at lave, kræver få ingredienser, og så smager den fantastisk. Prøv den i dag og gør din aftensmad lidt mere spændende!
450 g kyllingebryst
olie til stegning
1 peberfrugt i tern
2 løg i tern eller 3 forårsløg
3 fed hvidløg
½ frisk chilifrugt
1 dåse hakkede tomater
1 spsk tomatpuré
1 pakke flødeost (eventuelt med smag)
250 ml madlavningsfløde
2 spsk paprika
1 bouillonterning
salt og peber
blomkålsris eller almindelig ris (tilbehør)
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær grøntsagerne i passende stykker og kyllingekødet i tern eller strimler.
Brun kyllingekødet i olie i 3 minutter.
Fordel kødet i et ovnfast fad.
Fordel grøntsager og chili og kom dem over kyllingekødet.
Kom hakkede tomater, tomatpuré pikantost, madlavningsfløde, paprika og bouillon på panden og varm saucen op.
Smag til med salt og peber.
Hæld saucen over grøntsagerne.
Kom fadet i ovnen og bag retten i 25 minutter.