Madsynet

View Original

Sådan laver du en lækker couscoussalat

Sådan laver du en lækker couscoussalat

Jeg vil virkelig gerne dele min opskrift pp en lækker couscoussalat der er hurtig og nem at lave. Denne salat kan du have klar på bare 5 minutter, da du kan skære grøntsager imens couscous koger. Den denne opskrift passer til fire personer og giver en mættende salat, der kan nydes enten som tilbehør eller servere den for sig selv. Couscoussalaten er perfekt som sommersalat eller som et lækkert bud til madpakken.

Couscoussalaten er virkelig nem at lave og passer fantastisk til både grill, picnic eller som en del af madpakken.

  • 5 dl vand

  • 3 dl couscous

  • salt

  • 250 g cherrytomater

  • 1 rød peberfrugt

  • ½ agurk

  • ½ dåse majs

  • et bundt forårsløg

  • 2 håndfulde friskhakket persille

  • lidt olivenolie

  • 1 økologisk citron

  1. Kog vandet i en elkedel og hæld det i en skål.

  2. Tilsæt en smule salt og hæld couscous i vandet.

  3. Rør rundt og læg låg på og lad det trække i 5 minutter.

  4. Tilsæt lidt olivenolie og rør rundt igen så din couscous løsner sig og får en mere luftig konsistens.

  5. Skær peberfrugt i små tern, agurk i tynde skiver og tomaterne i kvarte.

  6. Skær forårsløg i tynde skiver og persillen hakkes groft.

  7. Tilsæt majs og kom couscous og grøntsager i en stor skål og bland det godt.

  8. Tilsæt olivenolie og citronsaft og vend det hele.