Thai inspireret suppe fyldt med grøntsager
Thai inspireret suppe fyldt med grøntsager
1 løg
4 fed hvidløg
20 g frisk ingefær
3 store gulerødder
1 tsk. karrypasta
8 små kartofler (skrællet)
1 broccoli
1 frisk chili
2 dåser kokosmælk
1 spsk citronsaft
1 l grøntsagsbouillon (eventuelt 1 l vand kogt med 2 terninger grøntsagsbouillon)
3 spsk. fiskesauce
2 spsk. sojasauce
Hak grøntsagerne efter ønske.
Hak løg og hvidløg og svits i 2 minutter i olivenolie.
Tilsæt karrypasta, frisk chili, ingefær og gulerødder i gryden og svits det i 2 minutter.
Tilsæt resten af grøntsagerne i gryden sammen med bouillonvandet og kokosmælk.
Lad suppen simre i 30 minutter.
Blend suppen til en glat suppe og smag til med lidt citronsaft.