Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager

No votes yet.
Please wait...

Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager

Alle ingredienser kommes i et ovnfast fad, ind i ovnen og så er der mad efter 30 minutter. Det fantastiske ved denne ret er, at du skal hverken stege eller koge ingredienserne først. Vi har brugt forårsløg, peberfrugt og gulerødder, men du kan sagtens udskifte dem ud med andre grøntsager.
Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid42 min
Keyword: kylling
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g ris
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 gulerødder
  • 2 fed hvidløg
  • 3 tsk karry
  • 6 dl bouillon (vand plus 1 terning bouillon)
  • 2 dl piskefløde
  • 4 kyllingefileter
  • 1 potte persille
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Hæld risene i et ovnfast fad.
  • Pres eller hak hvidløg, skær peberfrugten i små tern, forårsløg i tynde skiver og gulerødder i tynde skiver.
  • Tilsæt karry og lav bouillonen.
  • Kom 6 dl vand, en terning bouillon og piskefløde i en lille gryde og kog op.
  • Kom 1 håndfuld hakket persille i gryden og krydr bouillonen med salt og friskkværnet peber.
  • Du skal være påpasselig med salten da bouillonen tilføjer meget salt.
  • Hæld bouillonen i fadet.
  • Rens kyllingebrysterne fra fedt og urenheder, lav et par rids i overfladen og krydr med salt og friskkværnet peber. Læg dem øverst i fadet.
  • Stil fadet i ovnen.
  • Smag om risene er møre.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

vurdere opskriften