ovnstegte frikadeller og en rodmos er en nem, hurtig og velsmagene ret med masser af smag.
Forberedelsestid: 50 min
Madlavningstid: 40 min
Serveringer: 4 pers
Ingredienser
en portion krydderet en portion krydderet dellerdeller
Grov rodmos:
400 g kartofler i tern
700 g blandede rodfrugter f.x 2 rødbeder, 3 gulerødder og 2 pastinakker i tern
25 g smør
½ dl mælk
Smag til med salt peber og muskatnød
Pynt retten med frisk purløg eller persille
Fremgangsmåde
Lav frikadellefarsen og steg dem som du ønsker.
Kog rodfrugterne i usaltet vand i cirka 20 minutter eller til de er møre.
Hæld vandet fra grønsagerne og damp dem tørre i gryden.
Mos grønsagerne groft fx med en håndmixer.
Rør smør og mælk i til mosen har en jævn men grov konsistens.
Smag mosen med salt, peber og muskatnød
Pynt med friskhakket persille og purløg
Ingredienser
relaterede artikler:

