Så har vi lavet disse lækre påskeæg med kokosmel og chokolade, som vi har hygget os med foran fjernsynet.O
Opskriften er meget nem at lave. Kokosmel, kondenseret mælk og chokolade er de ingredienser du skal bruge. Nemmere kan det ikke blive.
Forberedelsestid: 5minutter
Madlavningstid: 1 time og 5 minutter (hviletid erberegnet)
Serveringer: 12 stk
Ingredienser:
150 g kokosmel
Cirka 3-4 spsk kondenseret mælk
lys eller mørk chokolade til overtræk
evt. ekstra kokosmel til pynt
Fremgangsmåde
Kom kokosmel og kondenseret mælk i en skål og rør det sammen.
Tril massen til kugler og form dem til æg.
Hvis kokosmassen driller så kom vand på hænderne og forsøg igen. Lad æggene hvile på køl i en time, så de bliver faste.
Smelt chokolade over vandbad og overtræk påskeæggene.
Drys evt. med lidt kokos inden chokoladen stivner.
Opbevar påskeæggene i en lufttæt beholder på køl eller ved stuetemperatur.
Tip: æggene kan holde sig i 2 uger hvis de har chokolade over det hele.
Påskeæg med kokos
relaterede artikler:

