påskeæg med marcipan og appelsin
Disse påskeæg er virkelig lækre og efter 5 minutter var de væk. De er overtrukket med hvid chokolade og det gør dem ekstra lækre. Vi hhar også pyntet påskeæggene med tørret appelsinskal. Kom lidt revet appelsinskal på en bageplade beklædt med bagepapir, pres lidt appelsinsaft over og Kom dem i en forvarmet ovn ved 60 grader i cirka 15 minutter.
Antal: 20 stk
Ingredienser
- 300 g marcipan
- 2 appelsiner skallen herfra
- lidt appelsinsaft
- 100 g lys chokolade
Sådan gør du
- Riv appelsinskal og bland lidt af skallen med appelsinsaft.
- Læg dem på et stykke bagepapir og tør dem i ovnen i 15 minutter ved 60 grader.
- Bland marcipanen med de resterende appelsinskaller og tril dem til kugler eller æg.
- Dyp hvert æg i chokoladen.
- Læg et par tørrede appelsinskaller ovenpå æggene som pynt, før chokoladen stivner.
Noter
Disse påskeæg kan også interessere dig:
de lækreste påskeæg med skovbærkompot påskeæg med kokos
de lækreste påskeæg med skovbærkompot påskeæg med kokos
relaterede artikler:
madplan uge 12
Nem kage med frosne blåbær
Havregrynspandekager - perfekt til brunch eller morgenmad
Verdens bedste madbrød der ikke skal æltes
Nem jordbærmousse uden husblas
Brownie med bønner, kakao og dadler
Nem laksemousse - en lækker forret
Karrysalat med æble - oplagt valg til påskemiddagen
Hjemmelavede bananchips - en nem og lækker opskrift på en sund snack
Hjemmelavede p-tærter - virkelig nem opskrift

