påskeæg med marcipan og appelsin

No votes yet.
Please wait...

påskeæg med marcipan og appelsin

Disse påskeæg er virkelig lækre og efter 5 minutter var de væk. De er overtrukket med hvid chokolade og det gør dem ekstra lækre. Vi hhar også pyntet påskeæggene med tørret appelsinskal. Kom lidt revet appelsinskal på en bageplade beklædt med bagepapir, pres lidt appelsinsaft over og Kom dem i en forvarmet ovn ved 60 grader i cirka 15 minutter.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid30 min
Antal: 20 stk

Ingredienser

  • 300 g marcipan
  • 2 appelsiner skallen herfra
  • lidt appelsinsaft
  • 100 g lys chokolade

Sådan gør du

  • Riv appelsinskal og bland lidt af skallen med appelsinsaft.
  • Læg dem på et stykke bagepapir og tør dem i ovnen i 15 minutter ved 60 grader.
  • Bland marcipanen med de resterende appelsinskaller og tril dem til kugler eller æg.
  • Dyp hvert æg i chokoladen.
  • Læg et par tørrede appelsinskaller ovenpå æggene som pynt, før chokoladen stivner.

Noter

Disse påskeæg kan også interessere dig:
de lækreste påskeæg med skovbærkompot
påskeæg med kokos
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

vurdere opskriften