Categories
HØJTIDER

påskeæg med skovbærkompot


Nemme påskeæg lavet med marcipan og skovbærkompot.

Forberedelses tid: 5 min

Madlavnings tid: 5 min

Serveringer: 20 stk

Ingredienser:

200 g frosne skovbær


100 g sukker

200 g marcipan


chokolade til overtræk

frysetørrede bær til pynt

 Fremgangsmåde

Kog skovbær og sukker op. Kom lidt vand i gryden. Cirka ½ dl.

Lad det simre i 2-3 minutter.

Lad kompotten køle af.

Ælt marcipan og 2 spsk skovbærkompot sammen.

Overtræk med smeltet chokolade.

Pynt med frysetørrede bær.

 

Facebook
Facebook

4 replies on “påskeæg med skovbærkompot”

Det er dejligt at se at i bliver ved med at kæmpe, men det ser ud til at det ikke er mange der ser det her. Ingen vurderinger eller kommentarer på jeres opskrifter.

Drenge I må sgu vokse op. Uanset om i er blinde eller ej, er der bare allerede nogle andre mad bloggere, der allerede er populære og bliver fulgt.

Det var da en latterlig kommentar at komme med.
Det kan da godt være, at der ikke er kommet nogle vurderinger eller kommentarer endnu, men hvad tæller det også? Hvordan kan du vide, at folk ikke har været et smut forbi som du og jeg?
Jeg går ud fra, at de har lavet denne blog fordi de godt kan lide at lave mad, samt for at bryde fordommene om mennesker med et synshandicap – hvad har det med at vokse op at gøre, tosse.

Hej Lau. Du har helt ret. Vi elsker at lave mad og dder udover vil vi være med til at kaste lys over fordomme. tak for din opbakning. vi ønsker dig god påske.

Svar

Hej Bob. Konstruktiv feedback er altid godt. 1000 tak for det. Vi arbejder på sagen men vi har haft lidt teknisk udfordringer. god påske til dig

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *