panna cotta med hvid chokolade

No votes yet.
Please wait...

En klassisk italiensk dessert, som er nem at lave, hvis du har styr på husblas. Det er faktisk ikke ret svært hvis du følger vores fremgangsmåde. Det kan simpelthen ikke tage fejl.

 

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
3 personer

Ingredienser:

2 blade husblas

3 dl piskefløde

1 dl mælk

2 spsk sukker

80 g hvid chokolade

Fremgangsmåde

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. (det er vigtigt at du ligger et blad af gangen i blød så det ikke klumper sammen)

Smælt chokoladen i mikroovnen.

Kog fløden og mælken sammen i en gryde.

Tag gryden af varmen og tilsæt sukker og  chokolade.

Kram vandet fra husblasbladene og kom dem i gryden.

Rør rundt til den har den ønskede konsistens.

Stil desserten  i køleskabet og servere den efter et par timer.

 

tip: pynt evt. med brombær eller blåbær

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *