En klassisk italiensk dessert, som er nem at lave, hvis du har styr på husblas. Det er faktisk ikke ret svært hvis du følger vores fremgangsmåde. Det kan simpelthen ikke tage fejl.
Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
3 personer
Ingredienser:
2 blade husblas
3 dl piskefløde
1 dl mælk
2 spsk sukker
80 g hvid chokolade
Fremgangsmåde
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. (det er vigtigt at du ligger et blad af gangen i blød så det ikke klumper sammen)
Smælt chokoladen i mikroovnen.
Kog fløden og mælken sammen i en gryde.
Tag gryden af varmen og tilsæt sukker og chokolade.
Kram vandet fra husblasbladene og kom dem i gryden.
Rør rundt til den har den ønskede konsistens.
Stil desserten i køleskabet og servere den efter et par timer.
tip: pynt evt. med brombær eller blåbær
relaterede artikler:

