Categories
Gryderetter HOVEDRETTER

pasta med røget laks og en tomatflødesauce

Pasta med røget laks og en tomatflødesauce er virkelig lækkert og tager ingen tid at lave.
Det smager virkelig godt udbrød Lasse, da han satte sine tænder i retten på hans 24 års fødselsdag.
Hvis du ikke har røget laks så kan du andvende bacon, pølser eller hvad du kan trylle frem.
Forberedelses tid: 5 min
Madlavnings tid: 30 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser:

500 g pastapinde
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk olivenolie
2 dåser hakkede tomater
1 1/2 dl piskefløde
1 bdt basilikum
100 g røget laks skåret i strimler
salt og peber

Fremgangsmåde
Steg løg og hvidløg i olien i en gryde i 3 minutter.
Med en gaffel findeler du de hakkede tomater eller blend dem med en staveblender.
Kom fløde og de hakkede tomater i en gryde og lad saucen simre under låg i 10-15 minutter.
Kog imens pastapenne og lav evt en dejlig salat
Finhak basilikum og tilsæt halvdelen i saucen.
Tilsæt salt og peber.
Vend pastapenne i tomatsaucen og vend derefter den strimlede røgede laks i.
Drys resten af basilikum ved serveringen.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *