Pasta med røget laks og en tomatflødesauce er virkelig lækkert og tager ingen tid at lave.
Det smager virkelig godt udbrød Lasse, da han satte sine tænder i retten på hans 24 års fødselsdag.
Hvis du ikke har røget laks så kan du andvende bacon, pølser eller hvad du kan trylle frem.
Forberedelses tid: 5 min
Madlavnings tid: 30 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
500 g pastapinde
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk olivenolie
2 dåser hakkede tomater
1 1/2 dl piskefløde
1 bdt basilikum
100 g røget laks skåret i strimler
salt og peber
Fremgangsmåde
Steg løg og hvidløg i olien i en gryde i 3 minutter.
Med en gaffel findeler du de hakkede tomater eller blend dem med en staveblender.
Kom fløde og de hakkede tomater i en gryde og lad saucen simre under låg i 10-15 minutter.
Kog imens pastapenne og lav evt en dejlig salat
Finhak basilikum og tilsæt halvdelen i saucen.
Tilsæt salt og peber.
Vend pastapenne i tomatsaucen og vend derefter den strimlede røgede laks i.
Drys resten af basilikum ved serveringen.
relaterede artikler:

