Categories
Diverse HOVEDRETTER

pastasalat med laks, langtidsbagte tomater og friske asparges


Pastasalaten  spises som en måltidssalat eller alene til aftensmaden. Laksen gør at man føler sig mæt.
Bag tomaterne evt. dagen før. Læg tomaterne i et syltetøjsglas og hæld olivenolie over, til det dækker. Opbevar tomaterne på køl.

Her får du opskriften på den lækre pastasalat med laks, langtidsbagte tomater og friske asparges.


Forberedelsestid: 30 min
Madlavningstid: 3 timer
serveringer: 4 personer

Ingredienser:
en portion langtidsbagte tomater

en bdt grønne asparges
200 g friskbælgede ærter eller frosne
300 g pasta
300 g varmrøget laks
1 dl dildkviste plus lidt ekstra til pynt
Dressing:
1 dl piskefløde
1 dl hvidvin
Tilbehør: spis brød til

Fremgangsmåde:
Bag tomaterne dagen før eller tidlig morgen.
Rens asparges og skær dem i mindre stykker.
Bælg ærter.
Kom ærter og asparges i gryden det sidste minut af pastaens kogetid.
Hæld vandet fra og skyl pastasalaten under koldd vand og lad det køle af.
Skær laksen i tern.
Pisk fløden i hånden til den bliver let cremet.
Rør dernæst vinen i og smag til med salt og peber.
Kom pasta, ærter og asparges i en skål.
Hæld dressingen over og rør rundt.
Tilsæt laks, tomater og  dild.

Prøv også denne opskrift med laks




Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *