Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER HØJTIDER

pebernødder – julens bedste småkager


Sprøde pebernødder er bare mums.

Vi har brugt mange timer på at finde frem til opskriften på de bedste pebernødder og det lykkedes.
Vi kunne ikke få fingrene væk fra pebernøddedejen, hvor er det lækkert.

Her er vores opskrift på de bedste pebernødder.

Forberedelsestid: 45 min
Madlavningstid: 15 min
Serveringer 65 stk

Ingredienser

125 g farin
2 spsk sirup
1 æg
4 spsk fløde
375 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk Stødt ingefær
2 tsk kanel
2 tsk nelliker
½ tsk peber
125 g smør

Fremgangsmåde

Pisk farin, sirup og æg sammen i en skål til en æggesnaps.
Tilsæt fløden og lad det stå lidt.
Sigt mel, bagepulver og krydderier i en anden skål.
Tilsæt det kolde smør og bland krydderiblandingen sammen med æggesnapsen.
Kom dejen på et bord og ælt dejen godt igennem til en smedig dej.
Lad dejen hæve i 30 minutter.
Form til pebernødder og bag pebernødderne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag pebernødderne ved 225 grader i cirka 10 minutter.



Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *