De egner sig som tilbehør til supper og retter med kød.
Tag dem også med i madpakken eller spis dem som et mellemmåltid.
Forberedelsestid: 1 time og 30 min (hævetiden er beregnet med)
Madlavningstid: 12 min
Serveringer:
25 stk
Ingredienser:
15 g gær
3 dl lunken vand
2 tsk salt
2 spsk olivenolie
400 g hvedemel eller pizzamel
1 glas grøn pesto
muffinsforme
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt salt og olie.
Hæld melet i.
Kom dejen på køkkenbordet, ælt dejen godt igennem og Lad dejen hæve i 1 time.
Ælt dejen let sammen og rul den ud med en kagerulle på et meldrysset bord eller prøv at trykke dejen flad med hænderne.
Smør et tyndt lag pesto ud over dejen og rul den sammen til en roulade på den lange led.
Skær dejen i cirka 30 skiver og læg skiverne i muffinsforme.
Lad dem efterhæve i 15 minutter.
Bag pestosneglene ved 200 grader i cirka 12 minutter.
Lad dem blive kolde på en rist.
TIP: Smør i stedet dejen med rød pesto eller tapenade eller bare olivenolie og et drys salt. Pestosneglene er fryseegnet.

