Porretærte med butterdej
Lækker tærte med porre og en luftig bund af butterdej, og smeltet ost på toppen.
Antal: 3 personer
Ingredienser
- 3 porre
- 2 spsk smør
- 1 rulle butterdej
- 1 æg
- 4 spsk cremefraiche
- salt, peber
- 100 g revet ost
Sådan gør du
- Rens porrerne og skær dem i skiver.
- Steg dem i smørret i 2 minutter.
- Lad porreskiverne køle lidt af.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rul butterdejen ud og prik små huller i dejen med en gaffel.
- Pisk æg og cremefraiche sammen og vend de stegte porre i.
- Krydr med salt og peber.
- Fordel blandingen på butterdejen og drys osten over.
- Bag porretærten i 12-15 minutter eller til osten er gylden.
Noter
relaterede artikler:
4 tips til den perfekte andesteg - Det skal du gøre
Ovnstegte græske frikadeller
Vegetarburger med kikærtebøffer
Nem opskrift på moussaka - græsk lasagne
Ribeye bøffer med en god portvinsovs
Kylling med pesto, mozzarella, bagte tomater og basilikum
Kyllingefrikadeller stegt i ovn
hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn
Tortillas med laks og spinat
Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager

