pulled chicken

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Du kender sikkert allerede pulled pork, men har du nogensinde smagt pulled chicken? Konceptet er det samme med en lækker kryddermarinering, men kyllingekødet skal kun hygge sig i ovnen i 3 timer. Kødet bliver stadig så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.
Forberedelses tid: 5 min
Madlavnings tid: 3 timer
Serveringer: 4 personer
Ingredienser:
100 g løg
2-4 fed hvidløg efter behag
2 spsk olivenolie til stegning
600 g kyllingebryster
4 tsk karry eller krydder brysterne med dine ynglings krydderier
evt. 3 dl bbq sauce
salt og friskkværnet peber
4 spsk tomatpuré
6 spsk koldt vand
3 tsk honning
lidt chilipulver efter smag
Fremgangsmåde
Pil løg og hvidløg og hak det fint.
Brun brysterne i 1 minut på den ene side.
Kom brysterne i en frysepose og tilsæt resten af ingredienserne.
Hæld det hele i et ovnfast fad evt. med låg og bag i ovnen ved 100 grader i cirka 3 timer.
Når kødet bliver mørt tager du 2 gafler og skiller kødet ad.
Tip: du kan enten spise pulled chicken i burgerboller, pitabrød eller i tortillas. Du kan også servere pulled chicken som en del af et måltid.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *