Categories
TILBEHØR

råsyltet græskar med vanilje


Råsyltet græskar kan bruges som lækkert tilbehør eller topping til stægt fisk, kylling, grøntsager eller kød. Det smager også skønt på smørrebrød.

Vi serveret råsyltet græskar til et stykke kyllingebryst, brunede kartofler i ovnen og en frisk kålsalat.

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 2 min
Serveringer: 4 personer

Ingredienser

1 tsk fin salt
1 hokkaido græskar
2 dl eddike
2,5 dl rørsukker
2 tsk vanilje

Fremgangsmåde

Rens og skær græskaret i tern.
Drys salt.
Kog eddike, sukker og vanilje sammen.
Rør rundt til sukkeret er smeltet.
Lad lagen afkøle lidt.
Hæld lagen over græskarstykkerne.
Hæld de råsyltede græskar i et sylteglas.

Prøv også: græskarsuppe med chili og ingefær



Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *