Rabarbertrifli med vaniljecreme og makroner.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Denne rabarbertrifli bliver de sure – søde rabarber ledsaget af sprøde makroner, cremet vaniljecreme og fed flødeskum.


Forberedelsestid: 10 min

Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 4 personer

Ingredienser:

250 g rabarber
50 g sukker
14 makroner

1 dl piskefløde
vaniljecreme:
2 æggeblommer
3 spsk sukker
2 tsk majsstivelse
1½ tsk vaniljesukker
2 dl mælk

Fremgangsmåde

Skær bund og top af rabarberne og skær dem i mundrette stykker.
Kom rabarberne i en gryde sammen med sukker og lad det simre ved svag varme til rabarberne bliver møre.
Pisk æggeblommer, sukker og majstivelse sammen i en anden gryde.
Pisk derefter mælken lidt ad gangen.
Tilsæt vanilje og pisk det.
Bring gryden i kog mens der piskes.
Når vaniljecremen har en tyk konsistens skal den køle af i køleskabet.
Pisk fløden til skum.

Knus makronerne groft.
Anret rabarbertrifli i portionsglas.
Først et lag rabarbergrød i bunden. Dernæst et lag knuste makroner og til sidst vaniljecreme.
Top med flødeskum.

Prøv også:




Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *