Denne rabarbertrifli bliver de sure – søde rabarber ledsaget af sprøde makroner, cremet vaniljecreme og fed flødeskum.
Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser:
250 g rabarber
50 g sukker
14 makroner
1 dl piskefløde
vaniljecreme:
2 æggeblommer
3 spsk sukker
2 tsk majsstivelse
1½ tsk vaniljesukker
2 dl mælk
Fremgangsmåde
Skær bund og top af rabarberne og skær dem i mundrette stykker.
Kom rabarberne i en gryde sammen med sukker og lad det simre ved svag varme til rabarberne bliver møre.
Pisk æggeblommer, sukker og majstivelse sammen i en anden gryde.
Pisk derefter mælken lidt ad gangen.
Tilsæt vanilje og pisk det.
Bring gryden i kog mens der piskes.
Når vaniljecremen har en tyk konsistens skal den køle af i køleskabet.
Pisk fløden til skum.
Knus makronerne groft.
Anret rabarbertrifli i portionsglas.
Først et lag rabarbergrød i bunden. Dernæst et lag knuste makroner og til sidst vaniljecreme.
Top med flødeskum.
Prøv også:
relaterede artikler:

